OPGELET!
SLUITINGSDAGEN MEI
donderdag 09/05
zaterdag 11/05
woensdag 15/05

!! VAKANTIE !!
!! vrijdag 17/05 tem maandag 27/05 !!
woensdag 29/05
vrijdag 31/05
background

Wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Kelly, trotse eigenaar van Wooffood, natuurvoedingswinkel en trimsalon midden in het groen te Kruibeke. Zelf heb ik twee honden, Smoke en Rio, die mijn interesse in de hondenwereld enorm hebben geprikkeld!

Image

Mijn Verhaal

In 2019 ben ik gestart met mijn opleiding hondentrimmen aan de Groomer academie, welke ik in 2021 heb afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende trimsalons om zo mijn kennis en ervaring uit te breiden. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij ‘De Groene Poot’ te Sint-Jansteen, waar ik deeltijds meedraai in het trimsalon.

Eind 2020 heb ik besloten om de winkel ‘Findlay’s Diner’ over te nemen en deze uit te breiden met mijn eigen trimsalon.
Naar aanleiding hiervan ben ik dan begin 2021 een opleiding tot voedingsdeskundige gestart om mij, naast het trimsalon, meer te verdiepen in hondenvoeding. Ondertussen ben ik me nog steeds aan het bijscholen en heb ik reeds één opleiding afgerond bij Petra Driesen en heb ik de opleiding tot integrale orthomoleculaire therapeut afgerond bij kPNI Belgium.
Binnenkort start module 4 van de 2 jarige opleiding tot orthomoleculair voedingstherapeut voor honden bij Petra.
In September 2023 start ik zowel met de opleiding trainingsvrij opvoeden bij Petra als met de opleiding Epifysiologie aan het opleidingscentrum Evenwijs.

Ik heb mijn passie gevonden in het verzorgen van honden en advies geven aan hun baasjes. Het leuke is dat beide perfect hand in hand gaan. Een goede voeding is het begin van een gelukkig, zorgeloos hondenleven !

Wat doe ik?

Hoe help ik honden en hun baasjes nu juist?