OPGELET!
SLUITINGSDAGEN MEI
donderdag 09/05
zaterdag 11/05
woensdag 15/05

!! VAKANTIE !!
!! vrijdag 17/05 tem maandag 27/05 !!
woensdag 29/05
vrijdag 31/05
background

Wat Doe ik?

Natuurvoeding

Alles wat je zoekt is online te vinden. Er is zelfs zoveel te vinden over honden en voeding dat het vaak niet meer duidelijk is en je geen stap verder bent in de keuze van de juiste voeding voor jouw hond, sterker nog er bestaat zoveel meer dan je dacht dat de twijfel enkel groter wordt. De zoektocht naar een goede voeding is vaak niet simpel en net daar kan ik je bij helpen. Bij het uitzoeken van de juiste voeding kijken we naar verschillende factoren en zoeken we samen naar een voeding die het beste past bij je hond en bij jouw voorkeuren als eigenaar. Met de juiste gepaste voeding zal je zien dat voeding gerelateerde problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo verbeter je de levenskwaliteit van je hond en zal hij zich beter in zijn vel voelen waardoor hij gelukkig en zorgeloos door het leven kan gaan.

Image

Het Trimsalon

In het trimsalon staat jouw hond centraal en is elke hond welkom! We werken met producten van Hownd, deze bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn helemaal vegan. Ze zijn pH-neutraal en mild voor huid en vacht, dus je kan zeker ook bij ons terecht wanneer je hond huid- en vachtproblemen heeft. Ook zijn alle Hownd producten vrij van parabenen, siliconen en andere schadelijke stoffen of chemicaliën. Ze zijn dierproefvrij en ‘Leaping Bunny’ gecertificeerd door Cruelty Free International.
We werken op een beloningsgerichte manier en houden rekening met elk signaal van de hond tijdens de behandeling. Ook angstige en nerveuze honden zijn zeker welkom, hier kijken we samen wat het beste werkt en passen we de behandeling aan naar de behoefte van je hond.

Image

Eerst worden alle honden gewassen met de natuurlijke shampoos van Hownd wegens hygiënische redenen. Daarna drogen we ze naargelang het vachttype en brengen we ze in het juiste model. We verwijderen klitten, knippen de nagels indien nodig en kijken de oren na. Alle technieken die we gebruiken zijn vacht vriendelijk en beschadigen de vacht zo min mogelijk.

Je kan een afspraak maken via
mail of telefonisch, tot snel!